Julkaistu: 25.11.2013

HANGON LEHTI 21.11.2013

Teksti: Jari Martiskainen

HaHylle ensimmäinen tappio Espoossa

HaHyn miesten edustuksen salibandyn sarjakierros kolmannessa divisioonassa jatkui viime lauantaina vierasottelulla Espoon THT-Centterissä. HaHy on pelannut alkukauden ottelut ilman tappiota. Vastaan saapunut PoRe (Porkkalan Reipas) oli tässä ottelussa parempi, HaHylle ensimmäinen tappio numeroin 4-3.
Ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin vauhdikkaasti päästä päähän. Vaikka vastustaja pystyi luomaan HaHyn puolustusalueelle useita vaarallisia tilanteita, niistä selvittiin hyvän karvaus ja maalivahti työskentelyn vuoksi. HaHyn hyökkäyskuviot eivät tässä erässä tuottaneet tulosta.

Toisen erän alku oli HaHyn pelin kannalta ratkaisevaa sillä se pystyi nyt luomaan hyökkäyskuvionsa. HaHyn avaus maalin laukoi Tony Bäckman maalin edustilanteesta, ylivoimatilanteen päätteeksi. Vain kahdeksan sekuntia edellisestä Andreas Nordlund laukoi keskiviivalta pallon vastustajan verkkoon tilanteeksi 2-0. Tätä iloa ei kauaa kestänyt, sillä vastustaja pystyi tulemaan tasoihin kahdella nopealla maalillaan. Nämä maalit syntyivät HaHyn omasta hyökkäyksestä lähteneistä harhasyötöistä. HaHy kulutti jäähypenkkiä loppuerän mutta pystyi pitämään oman päädyn puhtaana, eikä lisämaaleja ei syntynyt. Vaikka PoRe sai yliotteen pelistä, kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 2-2.

Kolmannen erän alkuminuuteilla Kristian Fast pääsi omalta alueelta läpi ja siirsi HaHyn johtoon. HaHyn jäähy komennus toi kuitenkin vastustajan tasoihin. Näissä lukemissa mentiin aina erän loppuminuutille asti. HaHyn ottaessa jäähyn ja siitä seuranneen protestoinnin seurauksena tuplajäähyn, joutui HaHy pelaamaan kolmella vastustajan viittä vastaan. Kahden miehen alivoima oli liikaa HaHylle sillä vastustaja siirtyi johtoon vain 12 sekuntia ennen ottelun päättymistä. PoRe:n kaksi viimeistä maalia syntyivät ylivoimalla, joten jäähypenkiltä pitänee jatkosakin pysyä poissa. Harmittava tappio tuli lähinnä HaHyn virheistä. Pallo ei oikein pysynyt lavassa eikä syötötkään onnistunut toivotulla tavalla.

Seuraavan kerran HaHy pelaa 30. marraskuuta kaksi ottelua Myllypurossa. Vastaan silloin saapuvat HIFK II Helsingistä ja OSW (One Season Wonder) Espoosta.

HaHy: Jani Hedback (mv), Björn-Erik Falk (mv), Max Kunttu, Janne Keskitalo, Tero Martiskainen, Juha Manni (0+1), Markus Taube, Andreas Nordlund (1+0), Johan Pihlström (K) (0+1), Matias Luosujärvi, Kristian Fast (1+0), Oscar Asplund, Tony Bäckman (1+1), Jaakko Kivitie.

Uutisarkisto

Voitto ja tappio ikämiehille

HaHy M-35 jatkoi kauttaan eilen Masalassa. Tuloksena 12-0 voitto ottelusta HT Shrimpsiä vastaan ja…

HaHyn miesten edustuksen salibandyn sarjakierros kolmannessa divisioonassa jatkui viime lauantaina…