Hangon Hyrskyt
Salibandy

PeMe on uusi Hangon Firmasäbä mestari

Julkaistu: 12.1.2014

peme.jpgHangon Hyrskyjen miesten salibandyn kakkosjoukkueen järjestämä Firmasäbä 2013 kokosi jälleen suuren määrän hankolaisia yrityksiä kisaamaan salibandyn mestaruudesta viime lauantaina. Urheilutalolla järjestetyssä turnauksessa, mukana tänä vuonna olivat Forcit, PeMe (Pelastuslaitos/Merivartiosto), Autolink, Stevena, Hast (Hangö Stevedoring, HK (Hangon kaupunki), L-U (Länsi-Uudenmaan Rakennuspalvelu), Fermion, Assistor, Du Pont ja Helkama. Vuosia mestaruutta hallussaan pitänyt Forcit sai tänä vuonna tyytyä kakkostilaan. Finaalissa vastaan saapunut PeMe (Pelastuslaitos/Merivartiosto) antoi kovan vastuksen ja vei mestaruuden vasta varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuslaukaus kilpailun ratkettua numeroin 4-3.

 

Yritykset oli jaettu kahteen eri lohkoon. Alkuerien jälkeen vuorossa oli rankkariskaba. Finaalissa vastakkain olivat Hast ja Forcit. Tämän kisan voittoon laukoi Hast. Semifinaaleissa kohtasivat lohkojen ykköset vastaan toisen lohkon kakkoset. PeMe ja HK pelasivat ensin vastakkain. PeMe vei tämän ottelun numeroin 4-1. Toisessa lohkossa kohtasivat Hast ja Forcit. Tämän tasaväkisen ottelun vei lopulta Forcit numeroin 5-4. Pronssiottelussa vastakkain kohtasivat Hast ja HK. Myös tämä ottelu oli vähä maalinen. Lopulta Hast oli parempi numeroin 2-1 ja vei kolmannen sijan nimiinsä. Finaalissa kohtasivat PeMe ja Forcit. Varsinainen ottelu päättyi tasalukemiin 3-3. PeMe tasoitti vain muutamaa minuuttia ennen ottelun päättymistä. Koska ottelu ei voi päättyä tasalukemiin, vuorossa oli rankkarikilpailu. Joukkueiden maalivahdit olivat iskussa, sillä vain yksi maali upposi verkkoon ja sen teki PeMe. Tällä maalilla PeMe varmisti Hangon Firmasäbän mestaruuden.

 

Hangon elokuvateatteri Kino Olympia sponsoroi joukkueen tsemppari ja turnauksen parhaan pelaajan palkinnot. Palkituiksi tulivat seuraavat henkilöt: Rami Hauskamaa (Forcit), Juppe Stenmann (PeME), Mathias Sandblom (Autolink), Dennis Sandin (Stevena), Ivar Stenmann (L-U), Jani Sallinen (Fermion), Jani Hedback (Hast), Cecilia Rönblad (HK), Paula Huikko (Assistor), Toni Ehrnrooth (Du Pont), Juha Eloranta (Helkama). Turnauksen parhaan pelaajan palkinnon sai Tero Nyholm PeMen joukkueesta.

 

Lisää kuvia Facebookissa.

Uutisarkisto

Ennakko: HaHy - FBC Raseborg Knights

Perjantaina 3.10. taistelu Länsi-Uudenmaan herruudesta tarjoaa ensimmäisen näytöksensä, kun…

Edustusjoukkueen kausikortit ovat nyt myynnissä

40 eurolla varmistat sisäänpääsyn kaikkiin (11 kpl) Edustusjoukkueen kotiotteluihin kaudella…

HaHy pelaa ensi kaudella 2 divisioonassa

SB Riski-HaHy 0-6 (0-0, 0-1,0-5) HaHyn edustuksen salibandy miehet pelasivat toisen…

HaHyllä vielä mahdollisuus lohkovoittoon

HaHyn edustuksen salibandy miehet pelasivat toiseksi viimeiset sarjaottelut Kirkkonummen Masalassa…