Potkunyrkkeily

Potkunyrkkeily

Tervetuloa potkunyrkkeilyn maailmaan, missä yhdistyy voima, tekniikka ja henkinen keskittyminen. Potkunyrkkeily on monipuolinen kamppailulaji, joka tarjoaa haasteita niin keholle kuin mielellekin.

Potkunyrkkeily on erinomainen tapa kehittää voimaa ja kestävyyttä. Jokainen harjoitus vaatii koko kehon liikettä: potkut vahvistavat jalkoja, iskut vahvistavat ylävartaloa ja keskivartaloa. Säännöllisen treenin myötä huomaat varmasti kehosi voimistuvan ja kestävyytesi kasvavan.

Potkunyrkkeily ei ole pelkästään voimaa, vaan myös taitoa ja tekniikkaa. Harjoittelussa keskitytään oikeisiin potkuihin, lyönteihin ja väistöihin. Täydellinen tekniikka ei synny hetkessä, mutta oikealla ohjauksella ja omistautuneella harjoittelulla kehityt koko ajan. Potkunyrkkeily on myös loistava tapa purkaa jännityksiä ylävartalosta.

Kamppailulajit, kuten potkunyrkkeily, vaativat myös henkistä valmiutta. Harjoituksissa opit keskittymään, hallitsemaan stressiä ja löytämään tasapainon kehosi ja mielen välillä. Näitä taitoja voit hyödyntää myös arkielämässäsi, kun tarvitset rauhallisuutta ja päätöksentekokykyä.

Potkunyrkkeily sopii liikuntaharrastukseksi kaikille. Harjoituksissa jokainen tekee oman kehon ja kykyjensä mukaan. Tärkeintä on, että harjoituksissa on kivaa ja tulee kunnon hiki! Kunto kasvaa kuin varkain tämän lajin parissa. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta ja lopuksi tehdään lajille tyypillistä jumppaa kunnon kohottamiseksi.

Tarvitset harjoituksissa nyrkkeilyhanskat (miehet 16 oz, naiset 12-14 oz), jalkasuojat, hammassuojat sekä halutessasi kypärän sparraukseen. Lisäksi on hyvä ottaa mukaan pieni pyyhe sekä juomapullo. Ohjeita varustehankintoihin saa ohjaajalta. Mukaan voi tulla koska vain!

Yhteystiedot

Juha Särkelä

juhasarki@gmail.com


Salin osoite: Lähteentie 4, Hanko

Treeniajat aikuiset:
Ti klo 18:30-20:00

Huom! Potkunyrkkeily on yli 15-vuotiaille!

Salietiketti

Tiedotteet


Ilmoittaudu jäseneksi!


Nimi
Syntymäaika
Huoltajan nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköposti
Avain


Viesti
Lomake on lähetetty onnistuneesti!
Lomakkeen lähettämisessä on tapahtunut virhe. Tarkista kaikki lomakkeen kentät uudelleen.

Kysyttävää ilmoittautumisesta?

Vastaamme mielellään kysymyksiisi joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelin

040 5590856